Novo izdanje benda Kanda, Kodza i Nebojsa - Volja za noc

Novi album sastava Kanda, Kodža i Nebojša, “Volja za noć”, od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na EXIT etiketi na http://exitmusic.rs/. Album će sa sajta EXIT Music moći da se preuzme u naredne dve nedelje, do 23. oktobra, te savetujemo svim ljubitelja čuvenog beogradskog sastava da izdanje preuzmu što pre!

Drugi singl sa novog albuma Kande, Kodže i Nebojše, pod imenom „Vera, nada, ljubav i stav“, nedavno je premijerno prikazan na kanalu MTV, dok će se fizičko izdanje (CD) i digitalno izdanje albuma „Volja za moć“ ( deezer, tunes, wimp, spotify, ...) takođe pojaviti u narednih nekoliko dana u organizaciji izdavačke kuće „Odličan Hrčak“.

Jedanaest novih pesama sastava Kanda, Kodža i Nebojša u trideset sedam minuta albuma kondenzuju iskustva benda kao istraživača noći - ambijenta u kome se još uvek vredi zaputiti ka traženju slobode, istine i čoveka. Produciran u saradnji sa Casparom Wijnbergom, Volja za noć verno prenosi zvuk i stav benda sa brojnih nastupa. Ova petorka i ovoga puta nastupa privržena pogubljenim vrednostima posrnulog grada, te nema razloga da se ne pridružite bendu na ovom putu na kraj noći.
 
I ove jeseni većina populacije podleže zatupljujućim otrovima medijskog besmisla, dok preostali deo kulturne i subkulturne javnosti teško uspeva da sačuva moral usled zbivanja koja se kose sa logikom i zdravim razumom. Nakon dugotrajnih borbi sa snagama banalnosti, proseka i dosade, Kanda, Kodža i Nebojša izlaze neokrznuti oslanjajući se na Veru, nadu, ljubav i stav. Iako je borba neprestana, odustajanje nije opcija - članovi benda o inspiraciji koja stoji iza novog singla.
 
https://www.youtube.com/watch?v=024mRaldnig - singl Vera, nada, ljubav i stav

 
Sastav Kanda, Koža i Nebojša započinje mini turneju i koncertnu promociju novog albuma. Predstojeći nastupi su:
 
10. oktobar Sarajevo
11.oktobar Bratunac
8. novembar Novi Sad klub Quarter
14. novembar Dom omladine Beograda
 
 
 
Za sve dodatne informacije možete nam pisati na odlicanhrcak@gmail.com.
 

 

Share