Novi spot za Obojeni Program - Kako to mislis: mi

Radi se o petom singlu sa jos uvek aktuelnog albuma istoimenog naziva. Kao i prethodni video spotovi za pesme “Da li smo naučili živeti u kapsuli”, ,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” i “Svaka definicija gubitak je slobode”, “Problem ne postoji“ I novi spot ce svoju premijeru doživeti na Facebook strani benda, www.facebook.com/ObojeniProgram u cetvrtak, 14.novembra u 21h.

Ceo alblum "Kako to mislis mi?" mozete besplatno preuzeti sa ovog linka:

http://www.exitmusic.rs/en/label/obojeni-program?a=kako-mislis-mi

Spot je snimio Jovan Milinov Toba, sa kojim bend saradjuje dugi niz godina, a sama realizacija, prvo zahvaljujući kompaniji SONY zastupništvo za Srbiju, koja je obezbedila demo kameru SONY F55 CineAlta 4K i dala je na testiranje Srpskoj asocijaciji snimatelja.

Tobina ideja je bila da kameru predstavi studentima Akademije Umetsonsti u Novom Sadu,  i da je testiraju u specifičnim uslovima (1. veoma visokog raspona kontrasta i 2. minimalnog osvetljaja), bez dodatne rasvete. 
Lokacija gde je snimljen spot bivša Azotara u Novom Sadu, gde je vlasnik Azotare izašao u susret i dozvolio snimanje.
 
Spot je snimljen u 4K rezoluciji u RAW formatu. Darko je montirao u izvornoj rezoluciji od 4K pošto je prvobitna namera bila da se napravi prezentacija svih testova snimljenih ovom kamerom u 4K projekciji, sto je najveca rezolucija video standarda.
Kolor korekciju je uradio Goran Modric u DaVinci Resolve programu, a za prezentaciju kamere izbačena je verzija spota u 2K rezoluciji. Ova verzija spota je u Full HD rezoluciji 1080p posto YouTube jos uvek ne podrzava 4K rezoluciju.
 

 
Ispred kamere:
Obojeni Program, Baka Mila, Aleksandra, Aleksandar, Mirko, Lidija
 
Iza kamere:
Studenti 4. i 2. godine studijskog programa Kamera na Akademiji umetnosti Novi Sad: Srđan, Mirko, Stanislav, Igor, Mladen, Vladan, Robert.
Organizacija: Nina Latinović i Lidija Teleki
Asistentkinja: Elida Mesaroš Lajko
Montaža: Darko Maletin
Kolor i Kodiranje: Goran Modrić
Fotograf: Dale Dejanović
Producent: Jovan Milinov Toba
 
Dogadjaji:
Obojeni Program ce u decembru nastaviti sa koncertnim aktivnostima i to ce nastupima 21.decembra u Novom Sadu I 27og i 28og decembra u Beogradu.
 
Branislav Babic Kebra ce izloziti svoje crteze u galeriji New Moment u Beogradu od 10.12. do kraja godine...

 

Share