Novi Maxi Single - Hain Teny & JK Soul

U pitanju su velikani ovog žanra (Hip-Hop), oni koji već celu deceniju drmaju scenu i konstanti su u postavljanju novih muzičkih standarda na ovim prostorima. Od strane publike prepoznatljivi u originalnosti izvođenja svog autorskog dela i oni koji prednjače u plasiranju originalnisti svakim novim izdanjem.

JK Soul (Portorož, Slovenija) i Hain Teny (Novi Sad, Srbija) su pronašli idealnu swing-jazzy, hip-hop kombinaciju i ovim izdanjem EXIT labela vam predstavljamo nove hit singlove Zamora i Sve Se Zna.

Topla preporuka svima onima koji već godinama vape za ovakvim bezkompromisnim zvukom koji će pomeriti granice, a opet prigrliti i one koji nisu isključivo hip-hop publika.

JK Soul
(beats, instrumentals)

Hain Teny - MG Gost, PureSoul, DJ Dee & Zupany
(vocals, scratches & cuts, organ piano, production, mastering)

Recenzije:

UMBO: "Odlična suradnja !!! Big Up za EP !!!"

Audio InFunktion: "Ponajbolje od domaćeg hopa u zadnjih godinu dana... trebali bi ste baciti jos koju sa JK-om"

Vlada Stojanović: "AUUUUUU! PLAYING LOUUUUUUD. ODLIČAN."

Timbe: "Koliko fali ovakve muzike ... meni super"

Roman Goršek (Playboy): "Odlicno je sve, kao i uvek je dobar groove, vi vec imate ozbiljno svoj stil sto je najbitnije :))) I scratch je opasan:)"

Mr. Dirty Hairy: "soopa dope ... well done!"

Jayl Funk: "I Love your Music a Lot! Great Tunes, great vibes on it. Nice One And Full Support!!" 

DJ Raid: Ništa lepše od hip hop-a koji swinguje! Svaka čast momci! 

Bobby Anno (SFDH Hear Beat radio show): "HTc, a još i JK Soul! Belo i crno eurokrema, na istom parcetu hleba, namazano podjednako! Beat, sample, lyrics, scratch... predopadno! A tek 2. trek (Zamora)! Head nodding "prefinjenog slusanja"!" 

 

Share