EXIT LABEL VAM POKLANJA MUZICKI NOVOGODISNJI PAKETIC: RUTH KOLEVA I CONQUERING LION

 

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo muzički novogodišnji paketić, dva nova izdanja na online etiketi EXIT Label, Future Sweet EP bugarske umetnice Ruth Koleve i Revelation, treći po redu album makedonskog rege sastava Conquering Lion. Izdanja će od četvrtka, 26.12.2013. biti dostupna za besplatno preuzimanje nawww.exitmusic.rs.


 

Otkriće jednog od najznačajnijih muzičkih producenata danas, Mark Ronsona, dvadesettrogodišnja bugarska umetnica Ruth Koleva, postala je prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište.
 
 
Svilenkasti, ekspresivni vokal, autorski tekstovi i intimna atmosfera njenih pesama, učinili su Kolevu prepoznatljivom u moru novih izvođača današnjice.
 
 
Njena autentična i moderna interpretacija soul uticaja izvođača kao što su Erykah Badu dovela je do ogromnog uspeha debi albuma iz 2011. Within Whispers , ali i novog albuma Ruth iz oktobra ove godine. U saradnji sa CEETEP (Central and East European Talent Exchange Program) EXIT Label je dovodi do vaših zvučnika.
 
 
Na sajtuwww.exitmusic.rs preuzmite Future Sweet EP sa šest numera nežnih ritmova koji će vas uljuljkati u prazničnu udobnost.
 
 
 
 

 
Ukoliko ste raspoloženi za nešto razigranije ritmove, predstavljamo vam novi album makedonskog sastava Conquering Lion, Revelation. Treći po redu studijski album ovog benda, izdat u novembru ove godine, sadrži devet pesama koje predstavljaju svojevrsan manifest protiv sistema, ali i svih nuspojava i pohlepe modernog društva.
 
 
Na albumu je ostvarena saradnja sa jamajčanskim muzičarem Minott Donaldom, ali i umetnicom iz Srbije, Darkom Rajić, dok je pomak od roots ka modernom reggae zvuku osetan. Originalno izdat pod etiketom makedonske Password produkcije, album Revelations od danas je dostupan i na EXIT etiketi.
 

Aleksandar Georgiadis – drums
Bojan Rafajlovski – guitar/vocals
Dejan Dojevski – bass
Igor Rendakov – sound/effects
Jovan Stepanovic – percussion
Stefan Ilievski – vocal/guitar/trombone
Kiril Krstevski – keyboards
 
 
 
 

 
EXIT Label je online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Tokom pet godina postojanja, na EXIT etiketi objavljeno je preko 50 izdanja koja su dostupna za besplatno preuzimanje na www.exitmusic.rs , dok je broj ukupnih preuzimanja muzičkih izdanja sa ovog sajta premašio milion.

 

Share