Budi zvezda - PLAY AT EXIT!

Budite zvezda festivala, ostvarite snove i postanite nosioci programa EXITa prijavljivanjem na konkurs Play @ EXIT koji je otvoren do 2. juna!
 
Exit ponovo otvara vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i didžejevima kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, gde će moći da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta, ali i publika, čija su podrška i oduševljenje uvek bili najveća nagrada za njihov trud.

Prijavljivanje je veoma lako i obavlja se registracijom na sajtu www.exitmusic.rs, a popunjavanjem aplikacije svi izvođači se prijavljuju na konkurs za nastup na Exitu 2013 i u okviru portala dobijaju svoju ličnu promotivnu stranicu. Svi koji su već bili prijavljeni za nastup na prethodnim izdanjima festival treba samo da se prijave na svojoj već postojećoj stranici za nove avanture na novom EXITu! Sva detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na www.exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih saradnika, partnera i publike, čiji će glas ove godine biti važniji nego ikad. Zbog toga vas pozivamo da lajkujete izvođača koji vam se najviše dopada, jer će oni sa najviše lajkova imati i posebnu pažnju našeg žirija i samim tim i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Play @ EXIT se i ove godine realizuje uz veliku podršku najveće online muzičke platforme Soundcloud.com. Ovaj muzički portal i naša stranica će tokom konkursa biti povezani, što je posebna čast, pa će svi prijavljeni biti u mogućnosti da šeruju materijale i svoju muziku. Naši partneri iz servisa Soundcloud.com promovisaće konkurs Play@Exit kroz svoju globalnu mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste i steknu fanove iz čitavog sveta! Ukoliko ga nemate, Soundcloud profil možete napraviti na ovom linku.
Soundcloud

Pobednicima konkursa biće omogućen nastup na jednoj od festivalskih bina koje će biti u skladu sa programskom selekcijom i muzičkim žanrom za koji su se opredelili.

Prošle godine na konkurs Play @ EXIT prijavilo se više od 1000 izvođača iz celog sveta, a njihove nastupe pratila je publika bina Fusion, Explosive, HNS, Suba i Elektrana. Čekamo vaše prijave!

Share