Branimir Rosic - Zivot je tombola EP

EP izdanje kantautora Branimira Rosića “Život je tombola” sa pet numera od danas je dostupno za besplatno preuzimanje na EXIT etiketi. Nakon uspešne saradnje i nastupa sa Manu Chao-om u Novom Sadu i Beogradu, prvi put u Beogradu će biti prezentovano stvaralaštvo sa ovog EP albuma na koncertnoj promociji koja će večeras biti održana u 22h u Akademiji 28 u saradnji sa SKCNS.

 
Prethodno je, u januaru prošle godine, na EXIT etiketi bio objavljen istoimeni singl sa ovog izdanja.
 

Album “Život je Tombola” sniman je u studiju producenta Đanija Pervana, u Sarajevu, tokom jula 2012. godine. Na njemu se nalaze pet novih, zrelijih i vrlo melodičnih pesama mladog kantautora. Pesme: „Cvet iz Tame”, „Viva La Provance”, „Ako Želiš”, „Zadnja prilika” i naravno singl „Život je Tombola” nude vam pola sata uživanja u Rock’n'Rollu, slikama i emocijama uhvaćenim u životu oko nas, životu u nama. Onim stvarima koje čuvamo u sebi, načinom na koji reagujemo i kako bismo voleli da reagujemo na sve ono što nam ovo vreme pruža. Ovo izdanje jeste jedno originalno i sveže muzičko delo na našim prostorima.
 

Direktno sa rock'n'roll barikada, svojim izletom u akustični izraz, privremeno bez svojih saboraca " Neprijatelja", u formaciji one-man-band, a uz "malu pomoć svojih prijatelja" Manu-a i Đanija Pervana, Branimir nam je podario novi diskografski dragulj. Zahvaljujući novonastalom prijateljstvu i neposrednom saradnjom, Manu je doprineo da ovaj album izađe iz domaćih okvira, globalno se "zavrti" i najviše dosegne, bar što se tiče domaće konkurencije. Iz svih ovih razloga album “Život je Tombola” je i proglašen albumom godine, prema listu Dnevnik.

Koncertna promocija trećeg cd izdanja kantautora Branimira Rosića pod nazivom “Život je Tombola” biće održana u petak, 31. januara u 22h u Akademiji 28.

 

 
“Za ovu injekciju rock’n'roll-a i zabave u Akademiji 28 nije potrebno izdvojiti novac već sebe, jer život može da iznenadi, pa čak i ovde i sad. Očekujte poklone, iznenađenja i promotivnu cenu diskova. Zavrtimo Tombolu zajedno. Dobrodošli!” izjavio je Branimir najavljujući promociju.

 

Share